pondělí 8. července 2013

Doznání, k němuž nemělo nikdy dojít

Vydáváme první polovinu Doznání od Fukumota Nobujukiho a Kawagučiho Kaidžiho. Druhá půlka… někdy. Korektury provedl Maty93 a kontroly Toren.

4 komentáře:

  1. Ahoj, sorry, že píšu sem, ale doufám, že moderujete komenty a já nenašel jiný způsob, jak vás kontaktovat. Jsem asi úplně blbej, ale píšete, že probíhá překlad 5. svazku parazita, ale ke stažení je tam jen první. Kde jsou ostatní? Sorry, jestli SPAMuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      nic se neděje. Komentáře jsou fajn. 2. až 4. svazek Parazita jsou přeloženy, ale ještě nejsou osázeny, takže ani vydány. Věc se má tak, že teď dělám na sazbě zbytku Doznání, potom se pustím do sázení zbytku prvního svazku Poutníků, abych ho mohl kontrolorovi poslat celý (což ho třeba více motivuje), a pak se pustím do sazby druhého svazku Parazita.
      Další svazky určitě budou, jenom je na ně třeba počkat. Prosím tedy o strpení.

      Zájem se cení.

      Vymazat
  2. Díky moc ;) Jak to vidíš výhledově?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doznání jsem dnes dopoledne dosázel, takže druhá polovina by mohla vyjít tak do týdne. Ti Poutníci jsou na sazbu celkem záběr, tak ti by mi na dodělání mohli zabrat tak týden-dva. A na Parazitovi bych začal dělat někdy potom. V srpnu bych řekl, že bychom už mohli zase nějakou tu kapitolu Parazita vydat.

      Vymazat